wijziging openingstijden kassa

Tot vrijdag 17 juli is het bespreekbureau van het Isala Theater bereikbaar per mail. Vanaf dinsdag 18 augustus zijn we ook weer telefonisch bereikbaar, vanaf 1 september ook fysiek.

De dames van het bespreekbureau hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het verwerken van de berichten van iedereen die kaarten in zijn bezit had voor een geannuleerde of verplaatste voorstelling. En dat gaat nog even door. Speciaal voor vragen met betrekking tot de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen is het bespreekbureau van 18 t/m 28 augustus telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag 13.30 tot 16.30 uur via 010-458 6400.

Vanaf dinsdag 1 september gelden nieuwe reguliere openingstijden. Dan is het bespreekbureau elke dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur en 30 minuten vóór elke voorstelling of film telefonisch en fysiek geopend voor reserveringen en informatie.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie