voor uw wensenlijstje? Percossa

Ze staan garant voor stevige percussie, verrassende vondsten en heel veel humor: de ‘rebels of rhythm’ van Percossa. Donderdag 12 november staat de beste percussiegroep van de Benelux in het Isala Theater.

Zelfs met 1,5 meter onderlinge afstand weten de vier mannen elkaar en het publiek snoeihard te raken. In deze proefvoorstelling gaan ze terug naar de essentie. Geen gelikte lichtshow of gepolijste fratsen maar spiksplinternieuwe muziek en acts. Ongezouten, rauw en onversneden. Straattheater op het toneel. Om te testen, te verfijnen of weg te gooien: het publiek mag het zeggen! 

In verband met de coronamaatregelen zal de voorstelling zestig minuten duren, maar bezoekers krijgen zeker geen halve show te zien. Percossa werkt namelijk gewoon twee keer zo hard en propt twee uur in zestig minuten. Stap binnen in deze intieme setting vol spektakel op de vierkante 1,5 meter.

meer informatie over Percossa

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie