help Vera Mann aan twee muzikanten

Komt musicalster Vera Mann vrijdag 2 oktober met haar beide muzikanten naar het Isala Theater? Door middel van een crowdfundactie hoopt ze dit voor elkaar te krijgen. 

Vera Mann is bekend van musicals als Mamma Mia!, Les Misérables en Telkens weer het dorp. Tijdens haar theatervoorstelling neemt Vera het publiek mee op een ontroerende, grappige en muzikale reis door een vrouwenleven en een leven vol theater. 

Door de huidige corona situatie is het financieel niet mogelijk voor Vera om haar beide muzikanten mee te nemen op theatertour. Om dit alsnog mogelijk te maken is ze een crowdfundactie gestart. 

Vera Mann laat weten op haar crowdfundpagina: 'Het zou mooi zijn als de prachtige muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell en Leo Ferré de sound krijgt die het verdient.' Afgelopen seizoen heeft Vera dit samen met pianist Ed Boekee en Diederick Ensink als multi-instrumentalist voor elkaar kunnen krijgen en heeft hen beide daarom hard nodig. Voor het publiek van het Isala Theater zou het natuurlijk geweldig zijn om beide muzikanten samen met Vera te horen spelen in Goesting. Door te doneren kunt u dit waarmaken. 

ik wil doneren!

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie