steun van Kickstart Cultuurfonds

Het Isala Theater heeft ruim € 50.000 ontvangen van het Kickstart Cultuurfonds om het theater nog meer coronaproof en comfortabel te maken, als aanvulling op de aanpassingen die het theater zelf al heeft gedaan.

Het Isala is al veilig, maar heel graag wilde het theater nog extra aanpassingen doen om de sfeer en het comfort voor het publiek te verhogen. Nu kunnen bijvoorbeeld bekerhouders besteld worden, waardoor bezoekers gemakkelijk hun drankje kwijt kunnen wanneer ze hun jas uitdoen. Transparante schermen in de foyers zorgen voor een veilig en prettig gevoel en bovendien hebben daardoor meer bezoekers een zitplaats. Er komen ook extra stoelen.

Aangezien het Capelse theater verwacht dat de huidige maatregelen nog lang van kracht blijven, zijn de medewerkers heel blij dat ze hiermee de toekomst in kunnen om het publiek veilig en sfeervol te ontvangen. Dat kan nu dus dankzij het Kickstart Cultuurfonds, dat financiële ondersteuning biedt aan theater- en concertzalen, producenten van professionele podiumkunsten en musea. Het Kickstart Cultuurfonds is een tijdelijk fonds, bedoeld om ervoor te zorgen dat die instellingen aanpassingen aan de 1,5 metersamenleving kunnen doorvoeren. Het is een initiatief van de BankGiro Loterij en een groot aantal private fondsen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie