lachen vanaf de bank

Nu iedereen meer thuis zit in deze bijzondere tijd, helpt het Isala theaterliefhebbers aan de nodige ontspanning en een lach op het gezicht. We tippen opnieuw van alles om thuis te bekijken.

In deze periode waarin je familie en vrienden minder kan zien, is het heel fijn om even de spanning van je af te kunnen lachen zonder de deur uit te hoeven. Daar heeft het Isala Theater een fijne oplossing voor met de rijkelijk gevulde thuispagina. Zo staan er nieuwe toevoegingen op van bijvoorbeeld Eva Crutzen met haar online comedyserie Opslaan als en Bumba in dromenland: een heerlijk theateravontuur voor de allerkleinsten.  

Gelukkig hoeft niemand snel uitgekeken te zijn want naast de tips op onze website is er nog veel meer te vinden. Zo staan er op Netflix meer dan genoeg cabaretvoorstellingen, zoals:

Meer zin in internationaal? Bekijk dan ook zeker even comedians of the world op Netflix. Dit zijn 47 verschillende comedians uit 13 verschillende landen, oftewel 13 collecties. Genoeg dus om een poosje mee zoet te zijn. 

bekijk de thuispagina

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie