de Graaf en Cornelissen Entertainment

thuis musicals beleven in november

Nog een keer genieten van musicals die eerder te bewonderen waren in het Isala Theater. Dat kan gewoon thuis, vanaf de bank.

De verschillende producties van De Graaf & Cornelissen Entertainment zijn tot eind november gratis te bekijken en het is ook zeker aan te raden om daar gebruik van te maken. De volgende musicals kunnen via de thuispagina van het Isala Theater worden bekeken:

Liesbeth is een musical over Liesbeth List, die al eerder te bewonderen was in het Isala. Het verhaal gaat over het veelbewogen leven en de rijke carrière van de legendarische chansonnière, zangeres en actrice. De mooiste songs van Brel, Shaffy, Theodorakis, Boeijen en Piaf komen voorbij. 

Op hoop van zegen is ook geen onbekende voor het Isala Theater. Een wereldvermaard sociaal drama van Heijermans over de vissersweduwe Kniertje die alles en iedereen verloor aan de zee. 

Volendam toont allerlei Volendams lief en leed op de dijk, zoals cokegebruik, een PVV-wethoudster, een onverwachte coming-out en nog veel meer. Met hits van The Cats, BZN, Jan Smit, Maribelle, 3JS en Nick en Simon. 

Wat zien ik?! is een nieuwe musical voor het Isala Theater en nog niet eerder te zien geweest in Capelle. Een komedie, gebaseerd op het boek van Albert Mol en de daarop gebaseerde speelfilm van Paul Verhoeven. De komische musical gaat over het wel en wee van Blonde Greet en Haar van Boven in de Amsterdamse rosse buurt. 

bekijk de thuispagina 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie