gitaarles van Jaap Kwakman

Altijd al gitaar willen spelen? Jaap Kwakman, bekend als een van de 3JS, leert je online alles over gitaarspelen.  

Van leuke tutorials tot handige informatie over de gitaar, met de YouTube-video's van Jaap Kwakman hoeft niemand zich te vervelen. Juist nu is het een goed moment om die gitaar eindelijk eens op te pakken en te gaan spelen op muziek van bijvoorbeeld Nick en Simon of juist de allereerste akkoorden te leren. De video's van Jaap zijn namelijk niet alleen voor gevorderden, ook voor beginners is er genoeg aanbod. 

De nieuwste tutorial, Oostenwind van Nick en Simon leren spelen, is speciaal opgezet in het kader van de actie #Oostenwindcover die Nick en Simon in samenwerking met BAXmusic hebben opgezet. Ookal is de actie inmiddels afgelopen, gitaristen kunnen gelukkig nog steeds gebruikmaken van de gratis tutorial. 

Alle video's zijn te vinden op het YouTube-kanaal Sixstrings. Via de website van Sixtrings kunnen de echte enthousiastelingen ook tegen betaling een cursus volgen. Een cursus speciaal voor beginners, gegeven door Jaap Kwakman. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie