concerten in de huiskamer

'Isala Theater bij u thuis' is aangevuld met concertregistraties van verschillende Nederlandse artiesten. Proef de sfeer en geniet van een muzikale avond, gewoon vanaf de bank. 

We hebben vier concerten gekozen uit verschillende genres en hebben daarnaast een extra tip voor nog veel meer concertplezier.

Musicals in concert
Een ruim twee uur durend concert van de grootste Nederlandse musicalsterren samen met een live-band op één podium. De bekendste musicalnummers van onder andere Les misérables, The lion king en Wicked kwamen voorbij tijdens deze topshow. Vanaf minuut 44:40 worden er interviews gehouden en een kijkje backstage. Alleen interesse in de muziek? Bekijk dan vanaf 1:54:31. 

Kensington - live bij Avrotros Muziekcafé
De Nederlandse rockband bekend van de hits War, Uncharted, Do I ever en Sorry gaf in 2018 een exclusief concert vanuit Podium de Vorstin om rockend het nieuwe jaar in te gaan. 

BLØF
De Zeeuwse popgroep BLØF is bekend van vele hits zoals Liefs uit Londen, Zoutelande en Alles is liefde en was in 2015 live te horen vanuit de RTV Rijnmond radiostudio in de Live uit Lloyd radioshow.

Holland zingt Hazes
Verschillende Nederlandse artiesten komen samen op het podium en zingen de mooiste nummers van André Hazes. Zo komen onder andere Anouk, Xander de Buisonjé en Jeroen van der Boom voorbij tijdens dit concert

Zit er niets voor u bij? Het Concertgebouw heeft de afgelopen periode vele Concertgebouw Sessions opgenomen, te bekijken via de website. Hier vindt u concerten van onder anderen Trijntje Oosterhuis, Ruben Hein, Martijn Fischer, Iris Hond, Edsilia Rombley en nog veel meer. 

bekijk hier de thuispagina

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie