podcasts van theaterartiesten

Toe aan iets anders dan een film, serie of boek? Luister dan eens naar de comedypodcast van bijvoorbeeld Theo Maassen of naar verhalen uit de boeken van Paulien Cornelisse. 

De 'Isala Theater bij u thuis' pagina is weer aangevuld, dit keer met diverse podcasts. Podcasts zijn steeds meer in opkomst en dat is alleen maar goed nieuws voor iedereen die even heerlijk wil ontspannen, bijvoorbeeld tijdens het wandelen of gewoon rustig op de bank. Het Isala heeft een mooie en diverse selectie podcasts uitgekozen, zo is er voor ieder wat wils. 

Ervaring voor beginners is een podcast-serie waarin Theo Maassen elke week met een andere maker praat over de kunst van het maken. Theo Maassen nodigt gasten uit als cabaretier Jörgen Raymann en theaterregisseur Ruut Weissman.

Voor de show in Toomler is een wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze om de week met een andere gast op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Zo komen onder andere Martijn Koning, Kasper van der Laan en Janneke de Bijl voorbij als gasten. 

de Paulien Cornelisse podcast is een podcast waarin Paulien Cornelisse verhalen voorleest uit haar boeken 'Taal voor de Leuk' en 'De verwarde cavia'. Ook geeft ze een voorproefje van haar nieuwe boek 'Japan in honderd kleine stukjes'.

Andere podcasts die we tippen: Beschaving: De nabeschouwing door cabaratier Tim Fransen, Man man man, de podcast (begin oktober nog in ons theater te zien geweest) en De kleine remedie met onder anderen Peter Heerschop en Paul de Munnik.

bekijk hier een overzicht van alle podcasts 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie