Isala Films tot aan kerst

Gelukkig is het Isala Theater weer open. Tot aan de kerstvakantie staan weer elke week films op het programma. Nieuw in de verkoop zijn De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest, The singing club en extra vertoningen van Made in Italy.

Made in Italy I vr 27 & za 28 nov 19.00 uur In deze hartverwarmende komedie reist de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert met zijn van hem vervreemde zoon Jack af naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. 

De club van Sinterklaas en het grote Pietenfeest I za 28 nov 14.30 & 16.30 uur
In opdracht van Sinterklaas wordt een Pietenfeest georganiseerd voor de Pieten. Maar dan is Coole Piet opeens verdwenen. Lukt het de club van Sinterklaas om hem te vinden vóór het Pietenfeest begint?

The personal history of David Copperfield (parel) | vr 4 & za 5 dec 19.00 uur
Deze filmversie van de beroemde roman van Charles Dickens is een eigenzinnige en kleurrijke vertelling. Dev Patel (Slumdog millionaire) speelt de jonge David Copperfield die door zijn stiefvader uit huis wordt gezet en vervolgens van het ene avontuur in het andere belandt.

On the rocks | vr 11 & za 12 dec 19.00 uur Laura denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint ze het ergste te vermoeden. Laura begint samen met haar charmante vader Felix, een droogkomische rol van Bill Murray, aan een zwerftocht door New York bij nacht om de waarheid te achterhalen.

The singing club I vr 18 & za 19 dec 19.00 uur Deze feelgoodfilm is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kate, de perfecte officiersvrouw, vormt een koor samen met een groep vrouwen waarvan de partners op missie zijn in Afghanistan. Al snel worden ze een mediasensatie, het middelpunt van belangstelling en een wereldwijde beweging. 

Welke film staat op uw planning? 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie