Tjindjara dit seizoen Top 2000 live diva

Donderdag 10 januari is het weer tijd voor de Top 2000 live en we hebben een leuk nieuwtje: Tjindjara is dit seizoen tijdens Fire! de Top 2000 live diva.

Tjindjara is onder andere bekend van The Voice of Holland, waar ze met haar uitvoering van What about us van P!nk alle coaches wist te overtuigen. Hierna ging het snel voor haar. Ze kreeg diverse bijrollen in musicals als Droomvlucht, Harem en de theatervoorstelling Jeans. Ook maakte ze als danseres onderdeel uit van de Symphonica in Rosso-concerten van Lionel Richie en Diana Ross. In 2015 speelde ze diverse rollen in de musical Dreamgirls en in 2016 vertolkte ze zelfs een aantal keren per week de hoofdrollen van Rachel Marron en Nicky Marron in de hitmusical The Bodyguard.

Samen met Jeroen van den Berg en de elfkoppige band brengt ze in het Isala de hits uit de twintigste editie van de Top 2000 van Radio2 ten gehore. Het belooft een heerlijke avond te worden vol klassiekers, eendagsvliegen en vergeten pareltjes vanaf de sixties tot nu. Een feestje dus.

Meer informatie over de Top 2000 live

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie