nieuws

Nieuws

Vijf sterren voor Nina de La Parra

Met haar cabaretsolo Gods wegen spat haar veelzijdigheid van het podium af. 'De la Parra is een knalgoede actrice, heel erg grappig en nul procent pathetisch wanneer ze haar pijn invoelbaar maakt.' (★★★★★de Volkskrant)

Lees verder
Nieuws

Meezingen tijdens Isala Encore 2020

Wegens het succes van voorgaande jaren is Isala Encore terug en ook de zesde editie van dit jaarlijkse korenfestival duurt twee dagen. Zaterdagavond 1 februari vindt een meezingconcert plaats, een nieuw onderdeel van het festival. Zondag 2 februari wordt weer gestreden om de felbegeerde Isala Encore Award 2020.

Lees verder
Nieuws

Extra vertoning April, May en June

De kaartverkoop van April, May en June gaat zo hard dat we deze film hebben bijgeboekt, zodat u de film toch nog in de gezellige kleine zaal van het Isala kunt zien. De kaartverkoop voor donderdag 20 februari 20:00 uur is inmiddels begonnen.

Lees verder
Nieuws

Naar welke Isala Film(s) komt u in februari?

De winnaars van de Golden Globes zijn bekend. Awkwafina won een Golden Globe voor haar hoofdrol in The farewell. En laat dat nu een van de films van februari zijn! Ook de andere drie films zullen u een ontspannen middag of avond in het Isala bezorgen.

Lees verder
Nieuws

De waanzinnige boomhut meest uitgeleende boek

De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen van Andy Griffiths en Terry Denton is het meest uitgeleend in 2019  van alle boeken voor kinderen én volwassenen. Zondag 5 april staat de theatervoorstelling van Meneer Monster met dertien verdiepingen in het Isala.

Lees verder
Nieuws

Geliefde Meneer Aart overleden

Vorige week overleed Aart Staartjes op 81-jarige leeftijd. Sinds 1984 speelde hij de nukkige Meneer Aart in Sesamstraat. Het vijftigjarig jubileum van dit populaire kinderprogramma wordt zondagmiddag 9 februari gevierd in het Isala.

Lees verder
Nieuws

Gratis inleiding bij Yora Rienstra's UP

In UP moet Emma worden opgenomen in een psychiatrische kliniek. Tijdens de gratis inleiding voorafgaand aan de voorstelling vertellen een of twee ambassadeurs van Samen Sterk zonder Stigma over hun mentale gezondheid.

Lees verder
Nieuws

Het wonder van een ex-Ashton Brother

Wat kunt u van ex-Ashton Brother Pepijn Gunneweg verwachten in zijn eerste soloshow The great wonder? Een afwisselende show met variété, acrobatiek, goochelen en absurde komedie. Wat dat inhoudt, is goed te zien in de nieuwe trailer. 

Lees verder
Nieuws

Nominaties Oscars bekend

Zondag 10 februari worden de grootste filmprijzen, de Oscars, voor de 92e keer uitgereikt. Onverwacht zijn de zes nominaties voor Parasite. Deze film hebben we uitgekozen om dinsdagmiddag 10 maart te vertonen met high wine.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie