nieuws

Nieuws

Documentairevoorstelling met superactueel onderwerp

Stichting Urgenda werd half december in het gelijk gesteld dat de Nederlandse overheid meer moet doen op het gebied van klimaatbeleid. In het Isala is er zaterdag 18 april een voorstelling te zien over dit actuele onderwerp: The biggest lawsuit on the planet van Firma MES.

Lees verder
Nieuws

Hans Aarsman schrapt 'saai' uit woordenboek

In Dokter Aarsman vertelt Hans Aarsman over het ontdekken van nieuwe dingen en vraagt hij u alles met een open blik te bekijken. Hij belooft u in de teaser van zijn voorstelling één ding: na afloop kunt u 'saai' uit uw woordenboek schrappen.

Lees verder
Nieuws

En de winnaar van Cameretten Festival 2019 is...

...Remy Evers! Remy won de juryprijs en is dus de winnaar van Cameretten Festival 2019. De publieksprijs ging naar Tobi Kooiman. Vrijdag 7 februari komen de twee heren, plus de derde finalist Henk Overdijk, naar het Isala.

Lees verder
Nieuws

Mooie recensies voor Bram van der Vlugt

In de thrillerkomedie Enkele reis spelen Bram van der Vlugt, Wieteke van Dort en Trudy Labij de drie hoofdrollen. Samen zijn zij goed voor 170 jaar theaterervaring. Misschien niet zo verrassend dus dat de recensenten positief zijn over het toneelstuk.

Lees verder
Nieuws

Studenten voor de helft van de prijs

Studenten krijgen bij het Isala 50% korting wanneer zij op de dag van de voorstelling een kaartje kopen aan de kassa. Een uitgelezen kans om het Isala te bezoeken voor een goede prijs.

Lees verder
Nieuws

Isala doet mee aan Circulair Economy Challenge

Het Isala Theater doet mee aan de Circular Economy Challenge. De directie van het Isala is erg enthousiast en gaat de uitdaging aan.

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie