nieuws

Nieuws

Nieuwe single Yentl en de Boer

Het muzikale cabaretduo Yentl en de Boer is officieel teruggekeerd van hun zwangerschapsverlof en lanceert een nieuwe single, samen met grand dame van de kleinkunst Jenny Arean.

Lees verder
Nieuws

Musicals online beleven

Voor de musicalliefhebbers heeft producent Stage Entertainment, bekend van grote producties als The lion king en Les Misérables, het online platform Stage Memories aangemaakt. 

Lees verder
Nieuws

Kijk alle afleveringen van Volle zalen

Volle zalen is een reportageprogramma dat toneel-, dans en muziekvoorstellingen op een eigenzinnige manier belicht. Ga er lekker voor zitten en kijk alle afleveringen terug via NPO Start.

Lees verder
Nieuws

Bewaar je ticket, geniet later

Dat veel prachtige voorstellingen in eerste instantie zijn geannuleerd, is een zware klap voor iedereen. De regeling die sinds 9 april van kracht is gegaan, biedt oplossingen in deze uitzonderlijke situatie.

Lees verder
Nieuws

Puzzelen maar

Nu iedereen zo veel mogelijk binnen moet zitten, zijn puzzels een prima oplossing tegen verveling. Daarom hebben we een eigen Isala-woordzoeker gemaakt. Download hem hier of maak een screenshot en los hem op. 

Lees verder
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie