nieuws

naar welke films komt u in februari?

Ook in februari staan er weer diverse films op het programma op de dinsdagmiddag en -avond. Met de films I wanna dance: the Whitney Houston movie, De acht bergen naar de prijswinnende gelijknamige bestseller, de parel Triangle of sadness en tot slot Living

Lees verder

laatste theatertour Tania Kross

Onlangs is bekend gemaakt dat de komende theatertour van Tania Kross voorlopig haar laatste is in Nederland. Met Van Curaçao tot Concertgebouw doet ze in mei in het Isala Theater aan. 

Lees verder

nieuwe single Stef Bos

De tweede single van het nieuwe album van Stef Bos is verschenen. Het theaterconcert bij dit album Bitterlief is zaterdag 29 april in het Isala Theater. 

Lees verder

Stef Bos in het nieuws

Stef Bos heeft veel te vieren. De eerste single van zijn nieuwe album is verschenen en hij gaat weer de theaters langs met de solovoorstelling Bloemlezing 2022. In het Isala Theater is hij later dit seizoen te zien met Bitterlief. 

Lees verder

Klein Isala - begin van een groot avontuur

Wat zijn we er trots op: we hebben een kinderbrochure! Een brochure met alle familievoorstellingen in seizoen 2022-2023, maar dan op klein formaat en boordevol kleurplaten en spelletjes. Ga jij op avontuur met Pieter Konijn, Robin Hood of Floor (van 'de regels')?

Lees verder

win het spel De avonturen van Robin Hood

Durf jij het avontuur aan te gaan, net als de dappere Robin Hood? Als jij kaarten koopt voor de spannende familievoorstelling Robin Hood de musical op zondagmiddag 19 februari, maak je kans op het spel De avonturen van Robin Hood van 999Games.

Lees verder

Isala tipt: Peter Blok op een trapeze

Trapeze is een scherpe en inventieve komedie over twee trapezewerkers die in de nok van het circus klaarstaan om te springen. Dinsdag 25 april in het Isala Theater met topacteurs Peter Blok (Pleidooi, Cloaca, Penoza) en Bas Hoeflaak (Droog Brood, Sluipschutters).

Lees verder

Isala tipt: astronaut André Kuipers

Samen met André Kuipers Op reis naar de toekomst? Dat kan dinsdag 4 april in het Isala Theater. Na een succesvolle eerste tour met uitverkochte zalen komt hij terug naar Capelle om te vertellen over zijn belevenissen als astronaut.

Lees verder

Isala Friday: Alex Ploeg

Met comedytalent Alex Ploeg gaat u gegarandeerd lachend het weekend in.  Alex fileert zichzelf en de wereld op ongekend grappige wijze. Begin het weekend goed, bezoek een Isala Friday!

Lees verder