Isala Theater bij u thuis

Er gaat niets boven een live bezoek aan het Isala, maar voor die momenten dat u niet in het Isala zit een aantal mooie thuistips. Een pagina vol theatertips om thuis te genieten van culturele pareltjes. Van cabaretshows tot podcasts en van complete toneelstukken tot radiofragementen.

voorstellingen

podcasts

podcast: De vrijheid van de grap
Steven Brunswijk heeft het over ‘de vrijheid van de grap’. Wat kan er nog wel gezegd worden en wat niet meer? Dit bespreekt hij met de grappigste mensen van Nederland.
podcast: Damn, honey
In de feministisch podcast Damn, honey bespreken de meiden alles waar je als vrouw in deze maatschappij mee moet dealen.
podcast: Diep man
De gesprekken tussen Nienke Plas en haar man Resley houden nooit op. In hun podcast Diep man komen ze nog meer over elkaar te weten.
podcast: Scapino Ballet Rotterdam
Duik samen met het Scapino Ballet Rotterdam backstage bij hun producties en krijg een uniek kijkje achter de schermen.
podcast: Aaf & Marc-Marie
Het duo staat stil bij onderwerpen waar we normaal niet snel een mening over vormen. Dit maakt de podcast fijn en luchtig om te luisteren tijdens een ontspannen wandeling bijvoorbeeld. 
De Paulien Cornelisse podcast
Paulien Cornelisse leest verhalen voor uit haar boeken 'Taal voor de Leuk' en 'De verwarde cavia'. Ook geeft ze een voorproefje van haar nieuwe boek 'Japan in honderd kleine stukjes'.
podcast: Echt gebeurd
Even ontspannen de deur uit? Maak dan een lekkere wandeling terwijl u luistert naar verhalen van bekende Nederlanders uit de theaterwereld én van onbekende Nederlanders in de podcast Echt gebeurd.
boek podcast: Echt gebeurd
Niet zo'n fan van podcasts? Dan kunt u ook gewoon in het boek Echt gebeurd een selectie van mooie en indrukwekkende verhalen uit de afgelopen 12,5 jaar lezen.
podcast: Ervaring voor beginners
Podcast-serie waarin Theo Maassen elke week met een andere maker praat over de kunst van het maken.
podcast: Voor de show in Toomler
Een wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin om de week met een andere gast op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. 
Man man man, de podcast
Radio Dj's Bas, Chris en Domien praten over allerlei verschillende onderwerpen en zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn.
podcast: De kleine remedie
Podcastserie waarin Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen vanuit een lege Kleine Komedie bellen met artiesten die eigenlijk op het podium hadden moeten staan.
podcast van Martijn Koning en Sander van Opzeeland
Tijdens de Knorrepodcast van Martijn Koning en Sander van Opzeeland komen allerlei onderwerpen voorbij.
podcast: Making an opera
Zeven jonge zangers krijgen de kans een wereld première te zingen bij De Nationale Opera. Stef Visjager volgt zangers en het artistieke team anderhalf jaar achter de schermen, tijdens het maken van de opera Ritratto van Willem Jeths.

muziek

en meer...