laat u gidsen

In deze online gids nemen we u mee door de programmering van seizoen 2022-2023. We lichten allerlei genres en andere bijzondere groepen uit, waardoor u vanzelf uitkomt bij uw persoonlijke parel(s). Door de complete agenda bladeren kan natuurlijk ook.

Veel snuffelplezier!

Trapeze
toneel van Peter Blok tot Judeska
Toneel is er voor mensen die willen lachen, huilen, nadenken of meeleven. Gaat u het liefst naar een klassieker, een bewerking van een boek of een komisch stuk?

bekende cabaretiers

Pryor
zin in iets anders?
Dan zit u goed bij een ARTi SHOCK-voorstelling. Zo’n voorstelling is vaak moeilijk in één hokje te plaatsen, maar is zo bijzonder (lees: bijzonder goed) dat deze uw culturele horizon gegarandeerd verbreedt.

theater voor kids

voor € 12,- naar cabaret

Nederland barst van het cabarettalent, van kleinkunstenaars tot standuppers. Het Isala biedt hen graag een podium, juist nu het afgelopen jaren zo moeilijk voor hen was een podium te vinden.

Met de Isala Schijf van 5 ontdekt u de cabaretiers van nu en de toekomst. Als u in één keer minimaal vijf cabaretvoorstellingen in de Luc Lutz zaal bestelt, betaalt u per voorstelling slechts € 12,-. Dat is altijd een korting van bijna 50%. En er is keuze uit wel twintig voorstellingen! De Schijf van 5 is verkrijgbaar vanaf dinsdag 4 oktober.

Elke week een Isala Film
Elke dinsdagmiddag en -avond kunt u voor € 9,50 genieten van de kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland die we in onze fijne Luc Lutz zaal vertonen. Filmfan? Word dan Isala Filmvriend en ontvang korting én voorrang bij de kaartverkoop.