Met het hele gezin naar het Isala

Het theater is een magische wereld vol avontuur, ook voor kinderen. Zij zullen het zeker naar hun zin hebben tijdens een Peuter Kleuter Ochtend of familievoorstelling in het Isala Theater. Bij Bing is jarig (1+) en Pietje Bell en de bende van de Zwarte Hand (6+) bijvoorbeeld. Maar ook de wat minder bekende namen zorgen voor een leuk uitje met het hele gezin.

Peuter Kleuter Ochtenden bieden voor een klein prijsje de hele zondagochtend vertier voor de allerkleinsten. Om 10.00 uur opent het theater de deuren en kunnen ze naar hartenlust bouwen met mega-legoblokken, springen op de trampoline en ander leuks. Dit speelparadijs wordt mede mogelijk gemaakt door Speel-o-theek Berend Botje. Ondertussen kunnen (groot)ouders genieten van een drankje en wat lekkers. Een voorstelling tijdens een Peuter Kleuter Ochtend duurt 30 tot 45 minuten, perfect dus voor de kleintjes.

Anansi de spin – sterker dan Olifant is 29 oktober de eerste van vier Peuter Kleuter Ochtenden. Een wonderlijke, muzikale poppentheatervoorstelling naar het succesvolle gelijknamige prentenboek waarin Anansi slimme plannetjes bedenkt.

Tijdens het Prentenboekjesfestival vrijdag 29 december, in de kerstvakantie, is er ook een hoop te beleven in de foyer. Kinderen kunnen hier op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat. In de zalen kunnen ze genieten van de voorstellingen Coco kan het! en Dikkie Dik en ik.

Ook voor oudere kinderen is er veel leuks. Voor wie graag in prinsessenjurken loopt, is Rapunzel de musical op zondag 24 september een aanrader. Een maand later komen drie bekende TikTokkers naar het theater, met een interactieve show vol humor, tips en sketches. Ben je acht jaar of ouder, dan ken je vast de leuke schoolmeester Mees Kees. Hij gaat vrijdag 22 december op kamp, dus zorg dat de tent en de tandenborstels zijn ingepakt, want iedereen mag mee!

bekijk het overzicht van alle familievoorstellingen