Naar welke films komt u in mei?

U kunt ook in mei genieten van de mooiste films in het Isala op de dinsdagmiddag en -avond. Met de parel Bleeding love, het drama The braid en de ontroerende tragikomedie De terugreis. Na de avondvertoning van deze laatste film sluiten we het filmseizoen feestelijk af. Of bestel een high wine voor na afloop van de middagvertoning.

Bleeding love (parel) | di 7 mei 13.30 & 20.00 uur In de hoop weer contact te maken met zijn vervreemde kind, neemt een vader (Golden Globe-winnaar Ewan McGregor) zijn nu volwassen dochter (Clara McGregor) mee op een roadtrip naar New Mexico om hen dichter bij elkaar te brengen en hun gespannen relatie te herstellen.

The braid | di 21 mei 13.30 & 20.00 uur Drie vrouwen, drie continenten, drie culturen. In The braid (De vlecht), de verfilming van de gelijknamige bestseller, vertelt regisseur Laetitia Colombani het verhaal van drie levens die ondanks grote verschillen toch met elkaar vervlochten zijn. 

De terugreis | di 28 mei 13.30 & 20.00 uur Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa.
Wegens succes is er donderdag 16 mei 20.00 uur een extra vertoning van De terugreis

U kunt uw kaarten vanaf zaterdag 20 april bestellen. Isala Filmvrienden konden dat vanaf donderdag 18 april.