steun ons

Draagt u het Isala Theater een warm hart toe en wilt u dit bekrachtigen door ons te steunen? Dat kan op verschillende manieren. U kunt vriend worden van Isala (Filmvriend of Pluche+) of u kunt doneren als Gulle Gever. Meer informatie over de laatste is verkrijgbaar via de Geefwijzer. De laatste mogelijkheid om ons te steunen is het Isala met uw bedrijf sponsoren of een partnerschap met ons aangaan.

gulle gever Als Gulle Gever doneert u € 250,- of meer aan het Isala Theater, maar door belastingvoordeel kost u dit in werkelijkheid veel minder. Door deze gift geniet u bovendien ook van alle bovengenoemde voordelen van het Pluche+lidmaatschap. Daarnaast ontvangt u een certificaat en prijkt uw naam op onze wall of fame.

geefwijzer
 De website daargeefjeom.nl wijst u de weg door de fiscale regels rond geven aan cultuur. Zodat u als potentiële gever, groot of klein, particulier of bedrijf, in één oogopslag kunt zien wat de fiscaal aantrekkelijke faciliteiten inhouden en hoe u een gift kunt regelen. Het Isala Theater heeft een anbi-status.

Vanaf 1 januari 2012 is de Geefwet van kracht. De Rijksoverheid wil daarmee giften van particulieren en bedrijven aan cultuur stimuleren voor een periode van vijf jaar. De opvallendste nieuwe fiscale maatregel is de invoering van een zogenaamde multiplier op giften aan cultuur. In de Geefwijzer leest u hier alles over.  

lees meer over fiscaal voordeel via de Geefwijzer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie