Naar welke films komt u in december?

U kunt ook in december genieten van de mooiste films in het Isala op de dinsdagmiddag en -avond. Met de parel Une nuit, het hartverwarmende The miracle club en de romantische komedie Rocco & Sjuul

Une nuit (parel) | di 5 dec 13.30 & 20.00 uur In de bomvolle Parijse metro krijgen een onbekende man en een vrouw ruzie om niks, maar niet lang daarna duiken ze samen een pasfotohokje in voor een spontane vrijpartij. Wat volgt is een lange nachtelijke wandeling door een broeierig Parijs vol ontwapenende gesprekken tussen twee mensen die duidelijk voor elkaar gemaakt zijn, maar door omstandigheden niet samen kunnen zijn. 

The miracle club | di 12 dec 13.30 & 20.00 uur Dublin, 1968: Het is de droom van elke huisvrouw om de wijde wereld in de trekken. Met het winnen van een pelgrimstocht naar Lourdes komt dit voor Lily, Eileen en Dolly ineens binnen handbereik. Als ze worden geconfronteerd met persoonlijke obstakels, ontdekken ze de kracht van hun vriendschap.

Rocco & Sjuul | di 19 dec 13.30 & 20.00 uur | di 26 dec 15.00 uur Rocco en Sjuul ontmoeten elkaar na vijftig jaar weer. Ondanks het feit dat ze hun eigen gezinnen hebben opgebouwd, laait de liefde weer op. Hun families zijn tegen deze hereniging en de relatie wordt op de proef gesteld. Een hartverwarmende romantische komedie die laat zien dat de liefde geen leeftijdsgrenzen kent.

U kunt uw kaarten vanaf zaterdag 18 november bestellen. Isala Filmvrienden konden dat vanaf donderdag 16 november. Wilt u een volgende keer ook voorrang bij de kaartverkoop én € 1,- korting per kaart? Word dan ook Filmvriend.

The miracle club

Laura Linney, Kathy Bates, Maggie Smith e.a.

di 12 dec ’23

Rocco & Sjuul

Beppie Melissen, Sabri Saad El-Hamus, Anniek Pheifer e.a.

di 19 dec ’23 - di 26 dec ’23