Ver van je bed genomineerd voor acht Musical Awards

Ver van je bed gaat over de generatiekloof tussen millennials en hun ouders. Onlangs verschenen er mooie recensies en was de cast te gast bij Tijd voor MAX. Ook werd de cabaretmusical genomineerd voor maar liefst acht Musical Awards.

De media waren positief over de eigentijdse cabaretmusical. Zo gaf Theaterparadijs vijf sterren, is de Volkskrant enthousiast over de 'sterke liedjes, met spitste teksten' en noemde Musicalsites de voorstelling 'een verademing voor het komende musicalseizoen'. Naast mooie recensies verschenen er ook scènefoto's en een trailer waardoor u alvast een indruk kunt krijgen van de voorstelling. Bij Tijd voor MAX zongen Renée de Gruijl en Martijn Kardol het nummer Zuid-Frankrijk als voorproefje van Ver van je bed.

Een ander leuk nieuwtje is dat de cabaretmusical en haar cast meermaals zijn genomineerd voor de Musical Awards. Zo maken alle acteurs kans op een beste bijrol-award en zijn ook de liedjes- en tekstschrijvers van Ver van je bed genomineerd. Nominaties worden toegekend aan personen die een buitengewone creatieve of artistieke prestatie hebben geleverd in een musical. Dat belooft dus wat te worden dinsdag 23 april!