Musical Awards: feestelijke aftrap van culturele seizoen

Onlangs was Musical Awards: the kick-off te zien op NPO1, een registratie van de feestelijke aftrap van het culturele seizoen. Er kwamen verschillende optredens van musicalproducties langs, die dit seizoen ook in het Isala Theater te zien zijn, zoals Boni de musical, Ver van je bed en Mees Kees op kamp.

Het culturele seizoen is officieel geopend. Tijdens Musical Awards: the kick-off 2023 werden we getrakteerd op een voorproefje van het huidige en komende theaterseizoen. Drie van deze musicals zijn dit seizoen te bezoeken in het Isala.

De grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten van Boni de Musical blies het publiek weg met het nummer Wie ben ik dan. De cast wervelt ons terug naar de slavernij in de 18e eeuw, met zang, spoken word, rap en soul.

De acteurs van cabaretmusical Ver van je bed zongen het grappige lied De gloeiende plaat. Deze komedie zit vol nieuwe muziek, die u op satirische wijze meeneemt langs de meest herkenbare uitdagingen van deze tijd.

Ook de cast van Mees Kees op kamp was van de partij. Merijn Oerlemans, Mylene d’Anjou en de kinderen brachten een vrolijke medley over de favoriete leraar van Nederland. 

  • vr 22 dec ’23
    19:00 uur
    kaarten