Mell in de spotlight bij Beste zangers

Zangeres Mell, van Mell & Vintage Future, stond centraal in de tweede aflevering van het populaire tv-programma Beste zangers. Een leuke aflevering voor een ieder die 'de beste zangeres van Nederland' beter wil leren kennen. 

In de tweede aflevering van dit seizoen zongen de andere deelnemers prachtige liedjes voor Mell en de kijker kwam meer te weten over Mells achtergrond. Numidia coverde bijvoorbeeld Mells liedje I was wrong en Duncan Laurence zong een prachtige versie van Lovin' arms. In de eerste aflevering noemde Douwe Bob haar bovendien 'de beste zangeres van Nederland op dit moment'.

Na de opnames van Beste zangers spreekt NPO Radio 2 dj Bart Arens met Mell in Beste zangers de podcast. Als u Mell beter wil leren kennen, dan is ook deze podcast zeker een aanrader.

Vrijdag 10 november kunt u Mell & Vintage Future in het Isala horen. In Roots & Romance ll brengen zij nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band.

  • vr 10 nov ’23
    20:15 uur
    kaarten