Topcabaretiers in de grote zaal

Zoals ieder seizoen staan er weer topcabaretiers in het Isala Theater. Bekende namen als Roué Verveer en Tim Fransen komen wederom naar Capelle, maar er staat nog veel meer komisch talent op het toneel van de grote zaal. Zo verwelkomt het Isala ook Jandino, Soundos en Alex Ploeg.

Bij Pieter Derks, Henry van Loon, Christel de Laat en René van Meurs zitten de zalen alweer vol, voor de shows van Tim Fransen, Ton Kas en Jan Jaap van der Wal gaat de verkoop lekker door. Welke topcomedians nog meer naar Capelle komen?

Jandino bijvoorbeeld, met zijn nieuwe voorstelling Therapie. Hij denkt namelijk dat we allemaal wel een beetje therapie kunnen gebruiken. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie, gedragstherapie, relatie- en gezinstherapie. Jandino kiest dinsdag 29 oktober voor lachtherapie. Want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment staat, lachen is altijd het beste medicijn.

Ook bij Soundos valt er zeker wat te lachen. Zaterdag 22 maart vertelt ze de bezoekers van het Isala over haar besluit om zich te bevrijden van alle ruis. Die vrijheid maakt haar gelukkiger. Het zorgt ervoor dat ze nóg meer schijt heeft aan de wereld en dat ze de koe bij de horens grijpt.

Alex Ploeg steekt daarentegen vaak zijn kop in het zand. Maar in het theater komt hij met harde grappen, persoonlijke verhalen, absurde sketches en meeslepende gitaarliedjes. Na twee geweldige shows, een sterrenregen en twee nominaties voor de Neerlands Hoop gaat Alex zaterdag 25 april terug naar zijn stand-up roots.

Bekijk hier het complete cabaretprogramma.

Jandino

Therapie

di 29 okt ’24 20:15 uur

Ton Kas

(alvast een) Vrolijke kerst

do 7 nov ’24 20:15 uur

Jan Jaap van der Wal

Mijn vlakke land

za 21 dec ’24 en zo 22 dec ’24

Tim Fransen

Onbekommerd

try-out
do 20 feb ’25 20:15 uur

Soundos

Witte ruis

za 22 mrt ’25 20:15 uur

Alex Ploeg

Unplugged

vr 25 apr ’25 20:15 uur