Popkoor 4-YOU bij meezingfeest Capelle

De leukste feelgoodband van Nederland, de Wannebiezz, komt naar Capelle om samen met showmaster Dave van der Wal, om een muzikaal meezingfeestje te bouwen. Het Rotterdamse Popkoor 4-YOU zal zaterdag 11 januari aanwezig zijn om uw zangkunsten te ondersteunen. 

Na het jarenlange succes van onder andere Rotterdam zingt is het hoog tijd dat ook Capelle dit aanstekelijke meezingspektakel leert kennen. Veel bekende hits van de afgelopen vijftig jaar passeren de revue en worden zowel op het toneel als in de zaal uit volle borst meegezongen. Van Malle Babbe tot Una paloma blanca en van Willeke Alberti tot Tom Jones. Voor het meezing-gemak worden de liedteksten geprojecteerd op een groot scherm. Popkoor 4-YOU wordt muzikaal ondersteund door de begeleidingsband B!K D!EL.

Het Rotterdamse koor heeft een verscheidenheid aan leden die stuk voor stuk enthousiast meezingen en bewegen. Hun energie zal bijdragen aan de feestvreugde die de Wannabiezz meebrengen. Het belooft een avond vol goede muziek, swingende liedjes en veel plezier te worden. 

  • za 11 jan ’25
    20:15 uur
    kaarten