Cor Bakker en Valentina Tóth bij Podium Klassiek

Bij Podium Klassiek wordt wekelijks een muzikaal feestje gebouwd met live optredens van topmusici uit binnen- en buitenland. Cor Bakker en Valentina Tóth wisselen elkaar af als huispianinst van het televisieprogramma op de vroege zondagavond.

Cor Bakker isa al kanger huispianist en neemt de kijker telkens mee in een ander muzikaal thema. Zo heeft hij Pieter Goemans en Clare Fisher geëerd en onderzocht hij populaire nummers die geïnspireerd zijn door klassieke muziek. Valentina Tóth mag Cor sinds kort afwisselen. De cabaretière heeft een klassieke achtergrond als pianiste maar gooide het roer om en maakte ineens furore in de theaterwereld.

In Valentina's eerste avondvullende programma Wildbloei, vrijdag 22 maart in het Isala, komt ook klassieke muziek voor. In deze tragikomische, muzikale en over the top onewomanshow verkent ze de grenzen en clichés van het vrouwbeeld in onze maatschappij. Met een mix van opera, theater, musical, kleinkunst, klassieke muziek en comedy voert Valentina verschillende hysterische vrouwen ten tonele.

Zeven weken later speelt Cor Bakker in Capelle. Samen met Sjors van der Panne brengt hij vrijdag 10 mei een ode aan het Nederlandse lied. Sjors is een levende verteller en de rijke begeleiding van Cor geeft zijn liedjes vleugels.

bekijk de afleveringen van Podium Klassiek terug

  • vr 22 mrt ’24
    20:30 uur
    kaarten