Circusspektakel op hoog niveau

Komend seizoen staan er drie indrukwekkende circusvoorstellingen in het Isala. Zo spelen Peter Corry and friends een bruisend variété en is het Rotterdamse circusgezelschap Tall Tales Company inmiddels een vaste waarde in het programma. Ook de acrobaten van Circumstances vertonen dit seizoen acrobatische kunsten in Capelle.

De internationaal gerenommeerde zanger Peter Corry en zijn bonte gezelschap brengen The showman is coming, een energieke show met circusacts op hoogte, spectaculaire dans en prachtige zang in uiteenlopende genres. Iconische liedjes als Sweet dreams, Babooshka en The red rose cafe komen zondagmiddag 22 oktober voorbij. En natuurlijk zal de vrouw met de baard niet ontbreken in dit onstuimige circus.

Het Rotterdamse gezelschap Tall Tales Company zal de bezoekers van het Isala zaterdag 23 maart verbazen met spectaculaire acrobatiek en persoonlijke anekdotes. De drie artiesten werken in Facades met twee zeldzame circusdisciplines: ‘Icarian games’ waarbij een acrobaat salto’s maakt op de voeten van een partner, en de eeuwenoude discipline ‘hair-hanging’, een vervreemdende act waarbij iemand aan de haren wordt opgetakeld.

Ook de acrobaten van Circumstances verkennen de grenzen van het menselijk lichaam. Glorious Bodies is een indrukwekkende, charmante en humoristische circusvoorstelling die wordt gespeeld door zes acrobaten tussen de 53 en 67 jaar. Zij doorbreken dinsdag 7 mei de clichés rond de oudere generatie.