Bestel nu uw kaarten voor de Proloog

De feestelijke aftrap van het nieuwe theaterseizoen vindt plaats op maandagavond 6 mei. Voor slechts € 7,50 kunt ook u bij deze jubileumeditie van de Proloog zijn. Laat u verrassen door artiesten die u later in het seizoen terugziet en vier samen met ons het 25-jarig bestaan van het Isala!

De Proloog is de feestelijke opening van het seizoen waarbij artiesten u voorproefjes geven van hun avondvullende programma in 24|25. Dit is dus het ideale moment om te ontdekken welke voorstellingen u wilt bezoeken. Voor slechts € 7,50 kunt u er maandag 6 mei bij zijn. Bent u Pluche+? Dan kunt u zelfs met z'n tweeën gratis naar de Proloog. 

Naast een hoop leuke voorproefjes krijgt u bij de Proloog ook als eerste de brochure van volgend seizoen in handen. Zo kunt u na afloop nog eens rustig kijken welke voorstellingen u dit nieuwe theaterseizoen wilt bezoeken. Mensen met een Pluche+lidmaatschap kunnen die avond direct kaarten bestellen voor de voorstellingen, anderen kunnen dat vanaf dinsdag 14 mei 12:00 uur.