Isala Filmvriend

Gaat u regelmatig naar een Isala Film? Dan is het voor u handig en voordelig om u aan te melden als Isala Filmvriend.

voordelen Het Isala Filmlidmaatschap kost € 15,00. Hiermee krijgt u op elke Isala Film € 1,00 korting en mag u altijd iemand meenemen die dezelfde korting ontvangt. Filmvrienden kunnen bovendien met voorrang filmkaarten bestellen en krijgen maandelijks filminformatie thuisgestuurd. Het persoonsgebonden lidmaatschap is geldig van september 2018 tot en met mei 2019.

aanschaf U kunt het lidmaatschap voor seizoen 2018 - 2019 heel gemakkelijk bestellen via deze website. Na aanschaf herkent het systeem u als Filmvriend. Dat zorgt ervoor dat u voorrang heeft bij de kaartverkoop en de korting van € 1,00 meteen wordt verrekend. Het lidmaatschap is ook verkrijgbaar via het bespreekbureau

algemene informatie De middagfilms beginnen om 13.30 uur, de avondfilms om 20.00 uur. Het theater en bespreekbureau gaan 30 minuten voor aanvang open. Een filmkaartje kost € 8,25 (Filmvrienden € 7,25). E-tickets bestellen kan zonder extra kosten. Voor het verzenden van tickets en aankopen via het bespreekbureau betaalt u € 0,90 per kaart. U kunt bij het Isala Theater ook De Nationale Bioscoopbon kopen en inwisselen.

Word nu Isala Filmvriend

© Isala Theater

powered by Peppered