Anne Neuteboom

Kijk haar gaan
za 30 nov ’19
20:30

'Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties... Overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend.' (★★★★NRC)

‘Jaaa jongens! Weet je nog vanmorgen? Toen je wakker werd? En dat het toen gewoon vrede was in Nederland? Holy shit. Relaxt. En dat je gewoon twintig minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds gewoon súpergoeie waterdruk had? Mega. Dampend. Hardcore. Chill. En dat je gewoon een vers croissantje kunt kopen voor pak ’m beet 75 cent, dat is echt 0,0000033% procent van een netto minimumloon maandsalaris ofzo?? Terwijl het echt uren duurt om zelf croissantjes te maken. Sweet. Lord. Yes!’

Ja hoor mensen, je had het niet verwacht hè! Maar keihard positivisme, doet Anne gewoon, schaamteloos: kijk haar gaan!dit is een:
Isala Schijf van 5

Anne Neuteboom studeerde af aan de Koningstheateracademie in 2013 en won de jury- en publieksprijs van Cameretten in 2015. Ze ging succesvol in première met Weg in 2016 en vond zichzelf in 2018 weer helemaal opnieuw uit met Kijk haar gaan. Ze oogstte lovende recensies voor deze voorstelling. Zo noemde de Theaterkrant haar een ‘verrassende, onvermoeibare vakvrouw’. 

credits

regie Hanneke Braam foto Roxanne Hellevoort, Annemieke Togtstrip

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie