Cookies

Isala Theater maakt gebruik van cookies om uw bezoek aan de website zo plezierig mogelijk te maken.

Meer informatie

X

Isala Theater

SMAACKSMAACK is een theater- en foodfestival in het centrum van Capelle aan den IJssel. Zaterdag 3 september is het Stadsplein omgetoverd tot een gezellig festivalterrein en ook in winkelcentrum De Koperwiek zijn activiteiten.


Ontdekt nieuwe smaken bij één van de keukens.
Er is aanbod voor iedereen! U kunt genieten van diverse kleine hapjes; van culinaire hoogstandjes en Thaise curry, tot poffertjes en cupcakes. Er is straattheater en live-muziek. Het Isala Theater organiseert met medewerking van o.a. de gemeente en De Koperwiek de eerste editie van dit nieuwe smaakmakende festival. 

FOOD
Bram Junior | Restaurant-wijnbaar De Bank | Grandcafé In den Boekenkast | Havana | Mediterraanse Chef | De Bodega | IJssalon Filippo | Pannenkoe | MooiMekkerland | Business Food | Indy Truck | e.v.a.THEATER-MUZIEK
Karikatuurtekenaar
Laat u in no-time op uw allercharmantst vastleggen door karikatuurtekenaar, Joep Buijs.

The Amazing Stroopwafels

Deze Rotterdamse band gaat al even mee, maar wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Zij brengen nummers uit hun omvangrijke repertoire; van Oude Maasweg tot Ik ga naar Frankrijk.

Bakkie Bike Cinema de bakfietsbioscoop
Theatrale mobiele bioscoop gebouwd bovenop een antieke bakfiets en daarmee de enige bakfietsbioscoop die Nederland rijk is. De ouvreuses van de bioscoop leiden u naar binnen. Terwijl u achterover zakt voor een stukje filmcultuur, voeren de ouvreuses hun pauzenummers ten tonele voor het wachtende publiek voor de deur. Bakkie Bike Cinema is meer dan zomaar een filmpje kijken. Het is vermaak vanaf de rij tot aan The End!

Chez Jopie's mobiele café met live-muziek
Mobiel café dat behendig wordt bestuurd door een altijd vriendelijke barman. Onder het genot van een glaasje bubbels en heerlijke live jazz muziek, gebracht door een charmante jazz-zangeres laten zij je de beste plekjes zien. Gastheer Delinus heet u van harte welkom!De duikboot van Kapitein Kosto, mini-theater voor de kleintjes
Kapitein Kosto is zijn hele leven al een avonturier. Met zijn duikboot onderzoekt hij de diepste oceanen van de aarde en die zijn diep! Wie denkt dat het daaronder saai is, heeft het mis. Hij heeft de spannendste avonturen beleefd en bijzondere ontdekkingen gedaan. Zijn Duikboot zit vol met interessante meetapparatuur en er klinken vreemde onderwatergeluiden.

De Kunsttoren: tien meter de lucht in, bont, opvallend en vol creatieve boodschappen
U wordt uitgenodigd door kunstenaars om, aan de hand van een thema, grote panelen te beschilderen met waterverf. Deze panelen worden in een 10 meter hoog torenframe geschoven zodat langzaamaan een bonte toren vol met gezamenlijke kunst ontstaat. Dus handen uit de mouwen en schilderen maar! 

Workshop cupcakes maken in De Koperwiek
De mooiste en lekkerste cupcakes maak je zelf.

De Hartendames strooien met anekdotes over de liefde
De dames zullen uw ogen doen twinkelen en uw hart verwarmen met hun anekdotes over liefde.

Platenbus
Zorgt voor de muzikale noten. In een sfeervolle setting draait hij de lekkerste nummers van vinyl van voor de jaren '90 om bij te relaxen of op te swingen. Natuurlijk kunt u verzoekjes aanvragen!

Kies seizoen: 19 seizoen 16/17 | seizoen 17/18

Uw e-mail adres: