dé evenementenlocatie van Capelle en omstreken

Huur een van de inspirerende ruimtes van het Isala voor uw feest, evenement of zakelijke activiteit. Er zijn allerlei combinaties van zalen en foyers mogelijk, zodat we voor elke gelegenheid een passende ruimte kunnen bieden.

Het Isala is meer dan alleen theater. De grote zaal, foyer of een van de andere ruimtes kunt u huren voor uw activiteiten. Zo kunt u een brainstormsessie organiseren op toneel of een masterclass volgen.

Bekijk de vele opties voor uw evenement op deze website. Het Isala Theater beschikt over uitstekende contacten met Nederlandse impresariaten. Hierdoor zijn veel artiesten door ons te boeken.

meer informatie Mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Stuur een mail naar Yole Rizzo yole@isalatheater.nl.

grote zaal

De grote zaal van het Isala Theater heeft 512 stoelen waarvan er 143 op het balkon geplaatst zijn. Ook zijn er enkele rolstoelplaatsen. De grote zaal is niet alleen geschikt voor voorstellingen, maar ook voor bijvoorbeeld congressen en symposia.

Het grote toneel geeft het theater extra gebruiksmogelijkheden, zoals dineren op het toneel of brainstormen in de spotlights. Aan de zijkant van de grote zaal bevindt zich een extra doorgang die op het toneel uitkomt. De orkestbak biedt plaats aan 45 musici en is in hoogte verstelbaar. Door de orkestbak op het hoogste niveau te brengen, ontstaat een nog groter toneel.

Luc Lutz zaal

De Luc Lutz zaal is een zogeheten vlakkevloerzaal, dat wil zeggen dat er geen podium in staat. De zaal is mede daardoor multifunctioneel. Een tribune biedt plaats aan 151 mensen en op het zijbalkon zijn enkele rolstoelplaatsen. De tribune kan ook worden ingeschoven. Zo kan de Luc Lutz zaal in korte tijd worden omgetoverd in een sfeervolle, feestelijke ruimte van ongeveer 200 vierkante meter.

De zaal heeft een intiem karakter en is tevens zeer geschikt voor recepties tot 200 personen en voor diners tot ongeveer 100 gasten.
 

overige ruimtes

Van Cappellen foyer Dit is de entree en grote foyer van het theater. Een multifunctionele ruimte en daardoor zeer geschikt voor ontvangsten tot maximaal 350 personen. In deze foyer bevindt zich ook een intiem theatercafé voor ontvangsten tot maximaal 30 personen.

panorama foyer, vip-lounge en panorama lounge
 Vanuit deze ruimtes op de eerste verdieping heeft u een mooi uitzicht op het Stadsplein. De ruimtes kunnen worden ingezet voor diverse soorten bijeenkomsten. De VIP-lounge is geschikt voor ontvangsten tot maximaal 50 personen. De Panorama lounge is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 25 personen.

bekijk hier de technische faciliteiten van het Isala Theater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie