Gerard Alderliefste & friends

Une belle histoire - épisode 3
  • di 22 okt ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Je waant je op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met jou het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat je verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap.

Gerard Alderliefste verwierf met zijn gelijknamige band bekendheid door samenwerkingen met topartiesten als Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Hij had er twee top 10 hits mee: Laat me / Vivre en Une belle histoire / Een mooi verhaal. 

Het Franse chanson speelt Gerard altijd vol overgave. In de afgelopen seizoenen stal hij met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen de harten van het publiek met de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, waar vele bekende hits voorbijkomen. In het Isala spelen ze voor het eerst in deze setting, maar wel episode drie.

Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk en begon al in zijn jeugd. En nee, er is niet veel veranderd sinds die beginjaren: non, non, rien n’a changé. Dat nummer zal dus niet ontbreken in Une belle histoire. Julien Clerc en het swingende Elle voulait qu’on l’appelle Venise evenmin. Verder kunt u uitzien naar nieuwe vertolkingen van onder anderen Duteil, ZAZ en Gérard Lenorman. Kortom, een avond vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

credits

foto Michael Bosboom Fotografie