De Mo Flow Show

Mo Bicep
try-out
  • di 1 okt ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

De Mo Flow Show belooft een energieke avond waarbij je wordt geïnspireerd om het maximale uit je leven te halen. Na afloop van de show verlaat je de zaal met één missie in gedachten: je leven maximaliseren.

Welkom bij De Mo Flow Show, waar influencer, ondernemer en inspirator Mo Bicep op interactieve wijze zijn inzichten deelt over het maximaliseren van het leven. Met zijn indrukwekkende werkethiek en een bereik van 500.000 volgers leidt Mo een internationaal bedrijf met miljoenenomzet. Zijn ultieme droom en doel? Miljoenen mensen inspireren. Zijn volgende stap om deze droom te verwezenlijken is een eigen theatershow.

Samen met presentator, illusionist en ondernemer Niels Houtepen gaat Mo in gesprek over hoogte- en dieptepunten, dromen en ambities. Hij deelt zijn tien belangrijkste tips om het maximale uit het leven te halen. Deze interactieve show geeft de zaal de kans om vragen te stellen en zo het gesprek mede te sturen. Elke show ontvangt Mo een speciale mystery guest: een influencer, topsporter, artiest of ondernemer.