ABBA the music

Thank you for the music
met 9-koppige showband
  • za 24 mei ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Deze muzikale feelgoodshow is een fantastische avond uit voor alle ABBA-liefhebbers. De 9-koppige showband, bestaande uit vier topvocalisten, staat garant voor een geweldige performance van de ABBA-songs.

Wat deze show extra bijzonder maakt, is dat de songs zowel vocaal als muzikaal op de meest originele wijze worden vertolkt. De bandleden en vocalisten zijn stuk voor stuk grote ABBA-fans, te horen aan hun enthousiaste en energieke uitvoeringen.

Deze twee uur durende show belooft alle grote hits van ABBA te laten horen, waaronder de legendarische Eurovisie Songfestival-winnaar Waterloo en wereldhits als Mamma mia, Dancing queen, Money money money, SOS, Knowing me knowing you, Voulez-vous en Chiquitita. De opzet van de show met een groots showpodium, visuals en veel licht, draagt ook bij aan de algehele sfeer en de nostalgische reis naar de tijd van ABBA.

ABBA the music richt zich volledig op het brengen van de muziek van ABBA en zal zeker in de smaak vallen bij fans die verlangen naar een authentieke muzikale ervaring.

credits

foto Carla Gorter