Nashville's country café

Jordyn Mallory, Zach Moody e.a.
The greatest country stars
  • za 19 okt ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Swing mee met de grootste hits die het countrygenre heeft voortgebracht. Van Dolly Parton, Carrie Underwood en Shania Twain tot Rascal Flatts en Lady Antebellum.

Nederlands beste countryzanger Wim van de Vliert heeft maar liefst drie vocalisten bij elkaar gebracht, die deze avond hun mooiste songs uit de rijke historie van de country en western ten gehore brengen: Jordyn Mallory en Zack Moody uit de USA en de Nederlandse Dolce Beringer. Nashville’s country café is het ultieme country en western concert voor de liefhebber van het genre.

Jordyn Mallory is bekend als stand-in voor de serie Nashville, treedt op met Dolly Parton herself en had de eer concerten te openen voor Loretta Lynn, Jake Owen, Emerson Drive, Colt Ford en vele anderen. In 2022 was ze ook in het Isala met het zeer gewaarderde Nashville’s country café. Samen met Zach Moody vormt Jordyn het duo Tupelo Honey, waarbij beiden geïnspireerd raken door hun geboorteplaats Tupelo in Mississippi, dezelfde plek waar ook Elvis Presley, BB King, Muddy Waters en vele anderen hun muzikale reis begonnen. 

Dolce Beringer wordt gezien als dé grote belofte van de new country / americana pop singer-songwriters en is onder andere bekend van het akoestische duet Rollercoaster, dat zij samen met Waylon mocht zingen. 

credits

met Jordyn Mallory, Zach Moody, Wim van de Vliert en Dolce Beringer foto Drieluik