De Kleine Zeemeermin de musical

Natascha Molly e.a.
vanaf 4 jaar
  • zo 25 mei ’25
    13:30 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Vaar mee op de swingende muziekgolven en duik diep in de prachtige onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin.

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land. Ze gaat op zoek naar iemand die kan helpen haar wens te vervullen.

extra's Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer.

Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook De Kleine Zeemeermin de musical een onvergetelijke ervaring zal worden.

credits

spel Natascha Molly, Wesley Florijn, Stijn Mac Gillavry e.a. regie Bas Groenenberg