Ed Struijlaart

Gitaarmannen 3: John Mayer
première
  • za 12 okt ’24
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Met Gitaarmannen 3: John Mayer nodigt Ed Struijlaart je uit op een muzikale reis door het leven en de muziek van deze moderne legende. Ed is vriend van het Isala en ook een van onze hosts van de Isala Tpod | theaterpodcast. Extra leuk dat zijn show bij ons in première gaat.

Na het ongekende succes van Gitaarmannen 1 & 2 duikt Ed dit keer diep in de wereld van zijn muzikale held, John Mayer. Mayer, de virtuoos achter onvergetelijke hits als Daughters en Waiting on the world to change, staat bekend als een van de meest invloedrijke gitaarvirtuozen van onze tijd.

Ed belicht niet alleen de solocarrière van Mayer, maar ook het John Mayer Trio komt aan bod, waarmee de veelzijdigheid van zijn muziek eer aan wordt gedaan. Gitaarmannen 3 gaat verder dan alleen muziek. Het is een zoektocht naar hen die Mayer hebben geïnspireerd; van Clapton tot Hendrix, van Stevie Ray Vaughan tot de echo's van BB King. Ed deelt ook hoe Mayers muziek een onuitwisbare indruk op zijn eigen muzikale pad heeft achtergelaten.

credits

foto Vanessa Hofstra