Prins S. en De Geit

Theater Partijtje
  • do 27 feb ’25
    20:15 uur
    grote zaal
  • De prijs is inclusief consumptie. Deze staat voor u klaar in de pauze, of na afloop wanneer er geen pauze is.

Na een spectaculaire clubtour en vele dampende festivalshows brengen de Prins en zijn Geiten hun tweede studioalbum Partijtje nu naar het theater, ook naar het Isala.

Het album Partijtje verbeeldt de afbrokkelende wereld waarin we leven in de vorm van een partijtje. In dit theatrale concert geeft de band het album nog een extra dimensie. Verwacht een duister partijtje waarin alle songs van het album, al dan niet in een nieuw jasje, voorbij zullen komen. Er is een grabbelton, er wordt een stoelendans gehouden en helaas zal Yvo er ook wel weer zijn. En oh ja, na het discozwemmen word je niet thuisgebracht.

Prins S. en De Geit hebben de stijgende lijn te pakken. Nadat zij hun eerste singles vanuit een toren in Den Haag genaamd Het Strijkijzer over de wereld hadden uitgestort, mochten zij op menig festival hun kunsten live vertonen. Noorderslag, Appelpop, Lowlands en vele andere magische festivals werden in de zomer van 2022 compleet platgespeeld. De poppodia volgden al snel en nu is de beurt aan de theaters. 

credits

foto SOGO