Isala Etalage


Met trots presenteren we u de Isala Etalage: vijf goede stukken uit ons diverse en prachtige toneelaanbod waar u voor slechts € 15,- naartoe kunt. Waarom we dat doen? Gewoon, omdat we het jammer zouden vinden als ze aan uw aandacht ontsnappen. Voor de prijs hoeft u het nu niet meer te laten, een consumptie is zelfs bij deze prijs inbegrepen.

naar de Isala Etalage

Weergave opties

Een verfilming of een bewerking voor toneel van een succesvol boek is prettig herkenbaar. Soms vertelt een auteur over zijn boek. Zo kunt u dus ook voor literatuur terecht in het Isala Theater. 

 • Smaack Inside

  Hét theater- en foodfestival van Capelle
  gratis entree
  za 18 jan

  In dit jubileumjaar organiseren we natuurlijk ook het inmiddels bekende gratis festival Smaack. Dit keer wel met een twist, want we gaan van XL naar intiem en van buiten naar binnen. Kom ook langs bij Smaack Inside!

  In plaats van het Stadsplein of Amnestyplein wordt het toneel van de grote zaal onze festivalhotspot, met foodstands, picknicktafels en optredens van singer-songwriters en acts als Tim Akkerman, Evie van der Heijden, Charly Luske en dj’s. In de Luc Lutz zaal zijn de leukste bands te horen, onder wie In the name of met knallers van U2 en Vinodj Sital met zijn fantastische saxofoon en collega-muzikanten.

  Kinderen vermaken zich prima in de bovenfoyer. Ze kunnen aan de slag bij de jongleerworkshop, de workshop gezond snoepen van Sjef Torrie en de knutselworkshop van Jeugdtheaterhuis. Ook de silent disco is weer geopend. Of neem een duik in de ballenbak en maak iets moois in de timmerhoek.

  Blijf je gezellig eten? Met keuze uit onder andere Indisch, Surinaams, Hollands en Japans is dat echt een aanrader. We proosten deze dag graag met jou op 25 jaar Isala!

  Wie wil dansen tot in de kleine uurtjes, kan een kaartje bestellen voor de party-dj’s Tim & Faab. Tot middernacht kun je in de Luc Lutz zaal met hen uit je dak op de lekkerste dansnummers.