bereikbaarheid

Het Isala Theater is uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Schuin tegenover het Isala Theater, bij het gemeentehuis (Rivierweg 111), is een groot parkeerterrein waar u (achter de blauwe lijnen) gratis kunt parkeren. Lees hieronder de routebeschrijving of plan uw reis met het openbaar vervoer.

met de metro

vanaf Rotterdam CS kunt u elke metro nemen. Bij de tweede halte, Beurs, stapt u over op metrolijn C richting De Terp (Capelle aan den IJssel). Uitstappen bij de halte Capelle Centrum. Beneden op het Stadsplein ziet u rechts het theater liggen.

vanaf Rotterdam Alexander
neemt u de metro richting Schiedam Centrum. Bij de vierde halte, Capelsebrug, stapt u over op metrolijn C richting De Terp (Capelle aan den IJssel). Uitstappen bij de halte Capelle Centrum.

met de auto

Let op! Zo lang de verbouwingen aan het Stadsplein voortduren, vindt de weekmarkt plaats op het Amnestyplein. Daardoor is het elke woensdag vanaf 16:00 uur tot donderdag 20:00 uur niet mogelijk te parkeren onder de metrobaan.

vanuit richting Utrecht (A20) afslag Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Onderaan de afslag linksaf richting Capelle aan den IJssel, baan 'andere wijken' volgen tot winkelcentrum De Koperwiek. Als u onder de metrobaan doorrijdt, ziet u rechts het gemeentehuis waar u aan de achterzijde vrij kunt parkeren. Het Isala Theater ligt aan de overkant van het gemeentehuis. De parkeergarage van winkelcentrum De Koperwiek is vlakbij, maar wordt na 18:00 uur afgesloten met een rolluik. Alleen op vrijdagavond is de garage tot 22:00 geopend.

vanuit richting Den Haag (A13)
 afslag Rotterdam Alexander/Capelle aan den IJssel. Onderaan de afslag rechtsaf richting Capelle aan den IJssel, baan 'andere wijken' volgen. Zie verder de beschrijving vanuit de richting Utrecht.

vanuit richting Dordrecht (A16)
 na de Van Brienenoordbrug afslag Capelle aan den IJssel nemen. Onderaan de afslag rechtsaf. Rechtdoor rijden, u passeert een Q8-pompstation en verschillende verkeerslichten. Bij het verkeersplein rijdt u rechtdoor. Onder de metrobaan doorrijden en bij de tweede afslag rechts richting centrum en winkelcentrum De Koperwiek. Zie verder beschrijving vanuit de richting Utrecht.

maak uw persoonlijke routebeschijving via Google Maps