vacature stagiair marketing en publiciteit

Wij zijn voor ons dynamische en sfeervolle theater op zoek naar een enthousiaste stagiair per september 2024. 

Het Isala Theater opende in 1999 zijn deuren in Capelle aan den IJssel. Het dynamische en sfeervolle theater beschikt over twee zalen (500 en 150 stoelen) waar elk seizoen ongeveer 200 professionele voorstellingen plaatsvinden, verdeeld over de verschillende genres. Daarnaast wordt het gebouw regelmatig verhuurd en vinden er wekelijks filmvertoningen plaats. 

Op de afdeling marketing en publiciteit is een veelzijdige meewerkstageplaats met eigen verantwoordelijkheid beschikbaar voor een enthousiaste student. De stagiair wordt betrokken bij vrijwel alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

taken
Als stagiair ondersteun je de afdeling marketing en publiciteit en maak je deel uit van een klein, gezellige team. Je draagt onder andere zorg voor de aanwezigheid en zichtbaarheid van het publiciteitsmateriaal in het theater, je zorgt voor een strategische distributie van het publiciteitsmateriaal, je schrijft veel en voert pr-plannen uit, je houdt de website bij en onderhoudt de sociale media van het theater, je maakt direct (e)-mails, flyers en brochures, je denkt mee over publiciteitsacties en helpt bij het organiseren en uitvoeren van bijzondere activiteiten zoals theater- en foodfestival SMAACK.

profiel stagiair(e)

  • kennis van en gevoel voor marketing & PR
  • redactionele vaardigheden, 'een goede pen'
  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • zelfstandig kunnen werken maar ook in een team
  • inventief denker en doener
  • affiniteit met de culturele sector, in het bijzonder de theaterwereld
  • enthousiast en leergierig
  • kennis van Photoshop, Indesign en Canva is een pré

wij bieden...
... een leerzame stage met veel zelfstandigheid in een leuk team, in een theater waar altijd iets te beleven is. Je krijgt een maandelijkse vergoeding.

solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar:
Isala Theater
t.a.v. Jobien Rentmeester
Stadsplein 5
2900 AE Capelle a/d IJssel
of mail naar: jobien@isalatheater.nl

meer informatie?
Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Jobien Rentmeester via 010-2646509.