zakelijk contact & praktische informatie

meer informatie 

Wilt u de mogelijkheden bespreken, een offerte op maat of een persoonlijk advies? Wij denken graag met u mee. Neem telefonisch contact op via 010-2646504 met Yole Rizzo of vraag vrijblijvend een offerte aan via de link hieronder. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 


offerte aanvragen

Enthousiast geworden door alle mogelijkheden? U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Via onderstaande link kunt u deze offerte aanvragen. Wilt u aangeven welke opties tot uw keuze behoren, zodat er een passende offerte voor u opgesteld kan worden. 

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. 

vraag hier vrijblijvend een offerte of meer informatie aan

rondkijken in het Isala wanneer u wilt

Bent u benieuwd hoe het theater er van binnen uitziet en wilt u graag alle ruimtes bekijken waarin uw evenement kan plaatsvinden? Neem dan een kijkje in het Isala.

Ons hele theater is gefotografeerd door een fotograaf van Google. U bent wellicht bekend met streetview. Iedereen die het Isala zoekt op Googlemaps kan nu met deze streetviewfunctie naast de omgeving ook de binnenkant van het theater bekijken.

klik hier om naar de digitale rondleiding te gaan

techniek

Benieuwd naar alle technische mogelijkheden in het Isala? Bekijk hier de technische faciliteiten van het Isala Theater.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie