Het Isala biedt gelegenheid voor verschillende mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement. Of dit nu een personeelsfeest betreft of een vergadering of een huwelijk. Vindt hieronder voorbeelden mogelijkheden. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken. 

eerder georganiseerde culturele evenementen:

- Schoolvoorstelling
- Filmvertoning voor personeel/scholieren
- Eindvoorstelling theater- of (dans)school
- Voorstelling van een theaterschool

lunch, diner of borrel

Een geheel verzorgde lunch, diner of borrel. Dit is mogelijk in verschillende ruimtes binnen het Isala Theater. Bijvoorbeeld een borrel in de Luc Lutz zaal of een lunch tijdens een vergadering in de VIP-lounge.

'Laat uw bezoekers genieten van een overheerlijke lunch of sfeervol diner.'

Voor elke gelegenheid wordt samen met u een passend cateringvoorstel gemaakt. Ook buffetten, walking dinners en een drie-gangen diner behoren tot de mogelijkheden.

De lunch, diner of borrel kan gereserveerd worden in combinatie een voorstelling. Klik hier voor het complete aanbod

 

een paaslunch, nieuwjaars- of kerstborrel in cominatie met een optreden.

Naast evenementen die wij het hele jaar door voor u kunnen organiseren behoort het ook tot de mogelijkheden de feestdagen in het Isala te vieren. Denk aan Sinterklaas, Kerst of Pasen.

Combineer een paaslunch met een bezoek aan een leuke voorstelling of vraag het Isala een artiest of band te boeken tijdens uw evenement. Denk ook eens aan een kerstborrel met een cabaretier die het jaar op originele wijze met u doorneemt of begin het nieuwe jaar goed in het Isala. Met uw medewerkers kunt u het glas heffen in één van de sfeervolle foyers van het theater en proosten op een goed en zakelijk succesvol nieuw jaar. 

Dit zijn voorbeelden van evenementen, maar alles is mogelijk rond alle feestdagen.

huwelijk

Uw eigen podium voor een onvergetelijk jawoord!'

Voor een theatrale ontvangst op de mooiste dag van uw leven bent u bij ons aan het goede adres. Het Isala Theater is sinds 1 februari 2013 een officiële trouwlocatie.

Een huwelijk in het Isala is exclusief, theatraal en bijzonder. Uw huwelijksvoltrekking kan op het grote toneel plaatsvinden. Sta op dezelfde plek waar bekende artiesten als Jochem Myjer en Ruth Jacott al eens schitterden. Tijdens uw mooiste dag staat u, als bruidspaar, in de spotlights.

Na afloop van de plechtigheid kunt u samen proosten met een glas champagne en de bruidstaart aansnijden in een van onze sfeervolle ruimtes.


Just a perfect day…

-              Uw plechtigheid in de grote zaal of in de Luc Lutz zaal

-              Bij aankomst ligt de rode loper klaar

-             Een eigen kleedkamer voor het bruidspaar

-              Een sfeervol uitgelicht toneel

-              Gebruik maken van de vleugel/piano

-              Het Isala Theater kan bijvoorbeeld een swingende band of gospelkoor boeken

-              Na afloop van de huwelijksvoltrekking kan het huwelijk gevierd worden met een receptie

-              Proosten met een glas champagne

-              Uw bruidsreportage in een theatrale omgeving 
 

lezing

Boek een inspirerende lezing gegeven door bijvoorbeeld Bram van der Vlugt. Wij kunnen voor u contact leggen met diverse sprekers. Sprekers met een theaterachtergrond of uit een ander werkveld. Een lezing kan de basis zijn of een goede aanvulling vormen op uw evenement. 

voorbeeld lezing
Marian Mudder: Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk thema in zowel het leven als het werk van Marian. Ze vertelt hoe ze ertoe gekomen is zich te gaan ontwikkelen, over haar acteercarrière en waarom ze haar boeken wilde schrijven en wat deze haar voor inzichten hebben gebracht. Ze draagt voor uit haar werk en beantwoordt vragen uit het publiek.

Isala Tip
: Een lezing is goed te combineren met een lunch of borrel. 
 

brainstormen in de spotlight?

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel snel, veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren.

uw hei om de hoek
Op zoek naar een ‘hutje op de hei’ in de stad? Wij bieden u de traditionele heisessie op een unieke locatie. Het Isala kan u helpen uw creativiteit te ontplooien in een theatrale en artistieke omgeving. 

Laat naast uw team het Isala de extra creatieve factor zijn om tot grote ideeën te komen. De creativiteit wordt geprikkeld door de inspirerende omgeving; op het toneel in de spotlights, in de artiestenfoyer, de VIP-lounge of in één van de kleedkamers.

Hieronder een greep uit het aanbod van theater- en tv persoonlijkheden die een brainstormsessie voor u kunnen verzorgen;
- Rick Engelkes                                    - John Buijsman                                  
- Bastiaan Ragas                            - Edwin Rutten 

Het is mogelijk de sessie te onderbreken om samen iets interactiefs te doen. Een verfrissende activiteit tussendoor, ‘een energizer’, om daarna weer fit verder te gaan met de brainstormsessie.

Een gemiddelde brainstormsessie duurt twee tot vier uur. De totale duur is afhankelijk van de situatie en wordt in overleg vastgesteld. 

masterclass

Een geheel verzorgde dag in het Isala Theater, die in het teken staat van inspiratie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

U leert tijdens deze dag op een andere manier naar uzelf kijken. Dit is een belangrijk onderdeel van acteren en iets wat acteurs ook doen om zich te kunnen inleven in een rol.

de vloer op met een regisseur
Onder leiding van een regisseur, bijvoorbeeld Peter de Baan, gaat u in een groep verschillende opdrachten uitvoeren om uw ‘stage performance’ te verbeteren en te leren van uw collega’s; hoe presenteren zij zich en wat voor tips kan de regisseur u geven. Op deze manier kunt u tot ‘juweeltjes’ komen.

masterclass improvisatie
Het doel van de masterclass is leerpunten verbeteren, presentatievaardigheden verbeteren en uw collega’s op een andere manier leren kennen.

De improvisatie opdrachten worden met de nodige humor gebracht en op een speelse manier uitgelegd. Bijvoorbeeld een Comedy Workshop door Harry Glotzbach. Hierbij staan de presentatievaardigheden en het gebruik van humor voorop.

Of een masterclass Spreken voor publiek door Karin Bruers. In een dagdeel legt u samen met haar een vergrootglas op de manier waarop u voor een grote groep staat en spreekt.

Hieronder een greep uit het aanbod van theater- en tv persoonlijkheden die een masterclass voor u kunnen verzorgen;
- Richard Groenendijk                     -  Joris Lutz            
- Harry Glotzbach                                  -  Kluun 
- Jandino Asporaat

no business without show business
Maak samen een musical onder leiding van een musicalacteur, met als doel uw collega’s beter te leren kennen en de onderlinge band te versterken. Een musicalworkshop onder leiding van bijvoorbeeld;
- Pia Douwes                                          - Maike Boerdam
- Charly Luske                                       - Jon van Eerd
- William Spaaij                                   - Alexandra Alphenaar
 

film

Aansluitend aan uw evenement ontspannen tijdens een goede film? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in het Isala.

Iedere dinsdagavond vertoont het Isala een kwaliteitsfilm uit binnen- of buitenland. De aanvang is 20.00 uur. 

Wij bieden u ook de mogelijkheid een film te vertonen in de Luc Lutz zaal. Het Isala boekt exclusief een film voor u. Deze film kunt u op een tijdstip naar wens vertonen voor bijvoorbeeld personeelsleden of zakenrelaties.
 
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie