ontdek de mogelijkheden

Of het nu om een personeelsfeest, een vergadering of een huwelijk gaat, het Isala Theater biedt volop mogelijkheden voor het organiseren ervan. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met onderstaande evenementen en denken graag met u mee om die van u tot een succes te maken. 

voorbeelden van culturele evenementen

- schoolvoorstelling
- filmvertoning voor personeel/scholieren
- eindvoorstelling van een dansschool
- (eind)voorstelling van een theaterschool

lunch, diner of borrel

In verschillende ruimtes binnen het Isala kunnen wij een geheel verzorgde lunch, diner of borrel serveren. Een afscheidsborrel in de Luc Lutz zaal bijvoorbeeld, of een lunch tijdens een vergadering in de VIP-lounge. Voor elke gelegenheid wordt samen met u een passend cateringvoorstel gemaakt. Ook buffetten, walking dinners en een uitgebreid diner behoren tot de mogelijkheden.

Een lunch, diner of borrel kan ook gereserveerd worden in combinatie met een voorstelling uit het huidige aanbod.

 

paaslunch, nieuwjaars- of kerstborrel in combinatie met een optreden

Denk ook eens aan de mogelijkheid om de feestdagen in het Isala te vieren, zoals Pasen, Sinterklaas of Kerstmis. Combineer een paaslunch met een bezoek aan een leuke voorstelling of vraag het Isala een artiest of band te boeken voor uw evenement. Laat bijvoorbeeld tijdens een kerstborrel een cabaretier het jaar op originele wijze met u doornemen. Of begin het nieuwe jaar goed in het Isala. Met uw medewerkers kunt u het glas heffen in een van de sfeervolle foyers en proosten op een goed en zakelijk succesvol nieuw jaar. 

huwelijk

Uw eigen podium voor een onvergetelijk jawoord!'

Voor een theatrale ontvangst op de mooiste dag van uw leven bent u bij ons aan het goede adres. Het Isala Theater is sinds 1 februari 2013 een officiële trouwlocatie.

Een huwelijk in het Isala is exclusief, theatraal en bijzonder. Uw huwelijksvoltrekking kan op het grote toneel plaatsvinden. Sta op dezelfde plek waar bekende artiesten als Jochem Myjer en Ruth Jacott al eens schitterden. Tijdens uw mooiste dag staat u, als bruidspaar, in de spotlights. Na afloop van de plechtigheid kunt u samen proosten met een glas champagne en de bruidstaart aansnijden in een van onze sfeervolle ruimtes.

Just a perfect day…
-              uw plechtigheid in de grote zaal of in de Luc Lutz zaal
-              bij aankomst ligt de rode loper klaar
-             een eigen kleedkamer voor het bruidspaar
-              een sfeervol uitgelicht toneel
-              gebruik maken van de vleugel/piano
-              het Isala Theater kan bijvoorbeeld een swingende band of gospelkoor boeken
-              na afloop van de huwelijksvoltrekking kan het huwelijk gevierd worden met een receptie
-              proosten met een glas champagne
-              uw bruidsreportage in een theatrale omgeving 

lezing

Boek een inspirerende lezing. Wij kunnen voor u contact leggen met sprekers met een theaterachtergrond of uit een ander werkveld. Een lezing kan de basis zijn voor of een goede aanvulling vormen op uw evenement. 

voorbeeld: Marian Mulder
Persoonlijke ontwikkeling is een belangrijk thema in zowel het leven als het werk van actrice en schrijfster Marian Mudder. Ze vertelt hoe ze ertoe gekomen is zich te gaan ontwikkelen, over haar acteercarrière, waarom ze haar boeken wilde schrijven en welke inzichten deze haar hebben gegeven. Ze leest voor uit haar werk en beantwoordt vragen uit het publiek.

Isala-tip: combineer een lezing met een heerlijke lunch of een gezellige borrel. 

brainstormen in de spotlights

Brainstormen is een creativiteitstechniek met als doel snel, veel nieuwe ideeën over een bepaald onderwerp of vraagstuk te genereren.

Op zoek naar een ‘hutje op de hei’ in de stad? Wij bieden u een traditionele heisessie op een unieke locatie.  Het Isala kan de creativiteit van u en uw medewerkers stimuleren in een theatrale en artistieke omgeving.  Laat u ook inspireren door de locatie: op het toneel in de spotlights, de artiestenfoyer, de VIP-lounge of een van de kleedkamers.

Theater- en tv persoonlijkheden die een brainstormsessie voor u kunnen verzorgen zijn bijvoorbeeld Rick Engelkes, John Buijsman, Bastiaan Ragas en Edwin Rutten. Een gemiddelde brainstormsessie duurt twee tot vier uur. De totale duur is afhankelijk van de situatie en wordt in overleg vastgesteld.  Onderbreken van de sessie om samen iets interactiefs te doen, is ook mogelijk. Doe een verfrissende activiteit tussendoor, ‘een energizer’, en ga daarna weer fit verder met de brainstormsessie.

masterclass

Een geheel verzorgde dag die in het teken staat van inspiratie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

U leert tijdens deze dag op een andere manier naar uzelf kijken. Dit is een belangrijk onderdeel van acteren en iets wat acteurs ook doen om zich te kunnen inleven in een rol.

de vloer op  Onder leiding van een regisseur, bijvoorbeeld Peter de Baan, gaat u in een groep verschillende opdrachten uitvoeren om uw stage performance te verbeteren en te leren van uw collega’s. Hoe presenteren zij zich en wat voor tips kan de regisseur u geven?

masterclass improvisatie Het doel van de masterclass is leerpunten verbeteren, presentatievaardigheden verbeteren en uw collega’s op een andere manier leren kennen. De improvisatie-opdrachten worden met de nodige humor gebracht en op een speelse manier uitgelegd. Zo kan Harry Glotzbach een komedieworkshop geven. Hierbij staan uw presentatievaardigheden en het gebruik van humor voorop. Een ander voorbeeld is een masterclass Spreken voor publiek door Karin Bruers. In een dagdeel legt u samen met haar een vergrootglas op de manier waarop u voor een grote groep staat en spreekt.

Een greep uit het aanbod van theater- en televisiepersoonlijkheden die een masterclass voor u kunnen verzorgen:
Richard Groenendijk  | Joris Lutz | Harry Glotzbach | Kluun | Jandino Asporaat

no business without show business
Maak samen een musical onder leiding van een musicalacteur, met als doel uw collega’s beter te leren kennen en de onderlinge band te versterken. Een musicalworkshop onder leiding van bijvoorbeeld:
Pia Douwes | Maike Boerdam | Charly Luske | Jon van Eerd | William Spaaij  | Alexandra Alphenaar

film

Aansluitend aan uw evenement ontspannen tijdens een goede film? Ook dat behoort tot de mogelijkheden in het Isala. Wekelijks vertoont het Isala een kwaliteitsfilm uit binnen- of buitenland. De aanvang is 20.00 uur.  Wij bieden u ook de mogelijkheid een film te vertonen in de Luc Lutz zaal. Het Isala boekt de film dan exclusief voor u, waarna u deze op het tijdstip van uw keuze kunt vertonen aan personeelsleden of zakenrelaties.