Gulle Gever

Wilt u ook uw naam zien prijken op de Isala wall of fame? Dat kan door Gulle Gever van het Isala Theater te worden. Een Gulle Gever is iemand die geniet van voorstellingen in het Isala, het theater een warm hart toedraagt en graag iets wil bijdragen aan onze toekomst.

Als Gulle Gever doneert u € 250,- of meer aan het Isala Theater, maar door belastingvoordeel kost u dit in werkelijkheid veel minder. Door deze gift geniet u bovendien ook van alle bovengenoemde voordelen van het Pluche+lidmaatschap. Daarnaast ontvangt u een certificaat en prijkt uw naam op onze wall of fame.

geefwijzer De website daargeefjeom.nl wijst u de weg door de fiscale regels rond geven aan cultuur. Zodat u als potentiële gever, groot of klein, particulier of bedrijf, in één oogopslag kunt zien wat de fiscaal aantrekkelijke faciliteiten inhouden en hoe u een gift kunt regelen. Het Isala Theater heeft een anbi-status.

Vanaf 1 januari 2012 is de Geefwet van kracht. De Rijksoverheid wil daarmee giften van particulieren en bedrijven aan cultuur stimuleren voor een periode van vijf jaar. De opvallendste nieuwe fiscale maatregel is de invoering van een zogenaamde multiplier op giften aan cultuur. In de Geefwijzer leest u hier alles over.

lees meer over fiscaal voordeel via de Geefwijzer

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie