Isala borrelarrangement

Verleng uw avond uit en blijf na afloop van een voorstelling of film nog even napraten in de foyer met een hapje en een drankje. Wij zorgen dat het borrel­arrangement klaarstaat op een voor u gereserveerde tafel, alleen de warme hapjes brengen we als u op uw plek zit. Dat wordt genieten!

wat krijgt u Het borrelarrangement bestaat uit twee (vega) minikroketten, een kaastengel, nachos met dip, luxe nootjes en olijven augurkjes. Daarbij serveren we een drankje naar keuze uit ons assortiment, met uitzondering van gedistilleerde dranken.

zin om na te genieten? Het arrangement kost € 11 per persoon. Bestellen kan aan de garderobebalie, voorafgaand aan de voorstelling of film op de avond zelf. Voor € 3,50 serveren we vier extra warme hapjes naar keuze. Kiest u voor een feestelijk glas cava, dan betaalt u € 14,95 voor het arrangement.

bijzonderheden Als er geen pauze is, wordt het drankje dat bij de kaartprijs is inbegrepen tegelijk met het arrangement geserveerd. U kunt dit arrangement bestellen bij de garderobebalie, bij een voorstelling of film in de avond. Voor reserveringen vanaf negen personen kunt u mailen naar coordinator@isalatheater.nl. De drankjes en borrelplank staan voor u klaar op een gereserveerde tafel in of bij het theatercafé. De warme hapjes volgen zo spoedig mogelijk.