Isala Nagenieten

Blijf na afloop van de voorstelling of film gezellig napraten in de foyer met een hapje en een drankje. Wanneer u uw bestelling van tevoren aan ons doorgeeft, zorgen wij dat uw drankje na afloop klaarstaat op een voor u gereserveerde tafel. Uw hapjes volgen zo snel mogelijk. Let op: er is een beperkt aantal tafels, dus reserveer op tijd!

de keuzes U kunt voor het arrangement kiezen uit bourgondische bitterballen, vlammetjes, kaasloempia's of kaassoufflés. Daarbij serveren we een drankje uit ons pauzeassortiment (waaronder frisdranken, wijnen en bier). Voor de bijzondere wijnen* en speciaalbieren geldt een toeslag van € 1,- per persoon.

zin om na te genieten? Het nagenietarrangement kost € 7,80 per persoon. Als er geen pauze is, wordt het drankje dat bij de kaartprijs is inbegrepen bij het arrangement geserveerd. U kunt dan vanaf € 4,30 een tafel reserveren. Het arrangement is te bestellen vanaf twee personen. Meld u hiervoor aan de centrale bar voorafgaand aan de voorstelling op de avond zelf. 

*Naast de huiswijn kunt u ook genieten van Isala Excellent wijnen:

rood
 Révélation Grenache Mourvèdre: een harmonieuze assemblage van de mediterrane druivenrassen grenache en mourvèdre. 

wit Monte Del Fra: een heerlijke, typisch Italiaanse, droge witte wijn, niet al te uitbundig, wel sappig en met een flinke smaaklengte.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen.
meer informatie