Weergave opties

Onze Luc Lutz zaal is ook een fijne zaal voor het zien van kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland. Eén keer in de maand is dit een bijzondere, soms relatief onbekende film: de parel. Vóór de nieuwe maand begint, laten we u weten welke films die maand te zien zijn. Een ding kunnen we alvast beloven: het wordt weer een mooi filmprogramma! Fan geworden? Dan kan het voor u handig en voordelig zijn om u aan te melden als Isala Filmvriend

 • Oppenheimer

  Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon e.a.
  di 10 okt

  'Oppenheimer bereikt een ongekende psychologische diepgang voor een Hollywood-biofilm. Acteur Cillian Murphy is perfect als Oppenheimer. [...]  Het is de beste film die regisseur Christopher Nolan tot nu toe maakte. En misschien wel de beste film die hij ooit zal maken.' (★★★★★NRC)

 • Asteroid City

  Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks e.a.
  parel
  di 17 okt

  'Zo veel te zien, zo veel details [...] De filmmaker lijkt zijn vaste stijlkenmerken nog wat te verhevigen in Asteroid City. Het kijkdooseffect in optima forma, de symmetrieknop helemaal open, het pastelpedaal diep ingetrapt. Niemand doet hem dat na.' (★★★★de Volkskrant)

 • De vuurlinie

  Waldemar Torenstra, Jeroen Spitzenberger, Angela Schijf e.a.
  di 24 okt

  Hollywood regisseur Roel Reiné brengt een indrukwekkend verhaal over de strijd aan het front en na terugkomst, geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon.

 • Jeanne du Barry

  Johnny Depp, Maïwenn e.a.
  di 31 okt

  Wij kijken er naar uit: de eerste film in lange tijd met Johnny Depp in de hoofdrol. En dat nog wel in een historisch drama met volop pruiken, schmink en prachtige kleding, natuurlijk met een komische noot.